24 Ocak 2011 Pazartesi

herkes buraya akın etmeye başladı tumblr sitesinde ki aptal dedikoducu arkadaşımız yüzünden. sağolsun, ona burdan içimdeki bütün nefreti yolluyorum her şeyin bokunu çıkardığı için ve tumblr gibi bir siteyi güvensiz hale getirdiği için. bu konu hakkında bir yazı ilk defa paylaşıyorum fakat, böyle aptalca ve gereksiz bir şey yaparak sadece kendi egosunu tatmin edip mutlu oluyor heralde.
dedikodusu yapılan kişiler zaten açıklamak ya da paylaşmak istedikleri şeyleri istedikleri kişilere söylemiştir ki bu kimseyi ilgilendirmez. ne beni ne de başka birini. bu şekilde dedikodu yapılması çok terbiyesizce. bunu yapan kişinin çevremizden biri olması da daha kötü. kim olduğunu bilmiyoruz ve çevremizdeki bazı kişilere şüpheli gözüyle bakıyoruz ya da görünüyoruz.
bu konu hakkında daha fazla konuşmicam ya da tekrar açmıcam ama şunu söylüyorum bunu yapan kişi öncelikle empati kurmayı öğrensin ve kendini dedikodusu yapılan kişilerin yerine koysun. belki dedikodusu yapılanlar umursamıyorlar şu an ama çevrelerinde ki arkadaşları kızgın ve bazı ortamlardan ayrıldıkları için üzgünler...
neyse bu saatten sonra herhangi bir şey yapmanın anlamı zaten yok. belki de bu şekilde daha güzel olur ve mutlu oluruz.

bu arada ilk yazım da burda hayırlı olsun :w

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder