5 Şubat 2011 Cumartesi

bazı zamanlar vardır, bunalım zamanları derler genelde kızlar ve her şeye moralleri bozulur. her şeyden sıkılırkar. en ufak bir konuda sinirlenirler ve etraflarındakilere patlarlar, bağırıp çağırırlar. kimseye bir şey anlatmazlar ve başkalarını dinlemek istemezler. kimsenin kendilerini anlamadıklarını düşünürler ve  yalnız kalmak isterler. bu durumda, sevgililerinden yeni ayrılmış olabilirler, aldatılmış olabilirler, eski sevgililerini başka kızlarla görmüş olabilirler, uzun zamandır yalnız kalmış olabilirler ya da kötü bir dönem geçiriyorlardır…
etrafındaki mutlu çiftleri, eğlenen insanları, arkadaş gruplarını ya da bunun gibi şeyleri gördükçe sinirleri bozulur ve laf edip dururlar kendi hallerinde. bu dönemde onlara her şey batıyodur. hayatlarında değişiklik yapmak istediklerini anlarlar ve kuaföre giderler, saçlarını boyatırlar, kestirirler. paralarını son kuruşuna kadar alışverişe harcarlar, kahveleri, sigaraları asla eksik olmaz. evlerinde de değişiklik yaparlar ve yiyebildikleri kadar yemek yerler…  bu değişiklerle her şeyin yoluna gireceğine inanırlar ve azda olsa bu onları mutlu eder.
yavaş yavaş eski ruh hallerine dönmeye başlarlar yeni kişilerle tanışıp yeni arkadaş ortamlarına girebilirler. hayatlarına yeni birileri girer ama bu kişinin doğru kişi olup olmadığının tereddütünü de yaşarlar asıl önemli olan bu tereddütü aşana kadarki zamandadır. eski arkadaşlarına çok geçmeden geri döneceklerdir ve hayatlarına bu bunalım dönemi süresince giren erkekleri çıkarma kararı alacaklardır.
artık yeni birini arama çabasında olmayacaklardır ve hayatlarına birinin girmek zorunda olması düşüncesini akıllarından çıkaracaklardır. işte o zaman hiç beklemedikleri anda belki de en sade şekilleriyle ya da hiç umursamadıkları bir günde birileriyle tanışabilir hatta doğru kişiyi bulabilirler. tek yapmaları gereken birilerini aramadan hiç beklemedeikleri bir zamanda doğru kişiyi bulmaları ve onla mutlu bir hayat devam ettirebilmeleridir ve eğer mucizelere ya da küçük sürprizlere inanıyorlarsa bu kişiler, bunu kolaylıkla başarabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder